Rekrytering

Rekrytering med hög lokal räckvidd
Nå passiva och aktiva arbetssökande
Upprepad synlighet på vår sajt

En lyckad rekrytering är en ren investering för företaget. Vi hjälper dig att nå flest personer i regionen och skräddarsy det marknadsföringspaket som når dina kandidater på bästa sätt.

En lyckad rekrytering

Många lyckade rekryteringar har genomförts när man når ut även till alla som inte aktivt söker jobb, men ändå kan tänka sig att byta arbetsgivare. Att då synas i tidningen och på nyhetssajten och inte enbart på forum där kandidater aktivt söker jobb är en framgångsfaktor. Det är också ett utmärkt tillfälle att göra reklam för ditt företag och säkerställa din plats i läsarnas medvetande.

Genom Smålandsposten och våra sajter når vi fler personer i regionen än någon annan mediekanal. Ni får helt enkelt oslagbar räckvidd. Det visar statistik från SIFO. För att få ett bra och kvalitativt resultat rekommenderar vi ett rekryteringspaket med platsannonser i tidningar tillsammans med digital annonsering på Karriär i Sydost. På Karriär i Sydost kan man skicka in sin ansökan direkt från sidan och ni kan följa hur många som har visat intresse för tjänsten. Se mer om Karriär i Sydost här

Jag är intresserad av att rekrytera

Kontakta oss!

Läs mer

 • Rekryteringspaket

  Annons i tidningen

  Förutom att nå aktivt arbetssökande, är det här platsen att tilltala och nå ut även till alla som inte aktivt söker jobb, men ändå kan tänka sig att byta arbetsgivare. Det är också ett utmärkt tillfälle att göra reklam för ditt företag och säkerställa din plats i läsarnas medvetande.

  Toppjobb på vår sajt

  På vår startsida finns en ruta där aktuella jobbannonser rullar. Där syns ni med er logotype och rubriken samt en kort beskrivande text om tjänsten. Annonserna är klickbara med länk till den aktuella annonsen på Karriär i Sydost. Intresset för er platsannons går att följa i realtid.

  Sökbar annons på Karriär i Sydost

  Från vår sajt länkas man in till hela platsannonsen på Karriär i Sydost. Karriär i Sydost är en tjänst där man samlar platsannonser från ett 60-tal morgontidningar i Sverige på ett och samma ställe. Din annons är sökbar per bransch, yrke, företagsnamn, län, kommun samt sökbar med fritextsök. Man kan skicka in sin ansökan direkt från sidan.

  Vi har färdiga paket som innehåller print och digitalt samt sociala medier. Kontakta oss för mer information.

  Premiumpaket rekrytering

  Det är viktigt att visa att man är en attraktiv arbetsgivare med utvecklingsmöjligheter och därför erbjuder vi premiumpaketet Employer branding. Allt i rekryteringspaketet ovan ingår med dessa tillägg:

  Annons på karriarisydost.se

  Ditt företag syns direkt på startsidan och besökarna kan se hur många tjänster som finns lediga på ditt företag.

  Egen sida med dina platsannonser

  Här finns information om ditt företag och alla dina platsannonser samlade på ett och samma ställe.

  Prislista Rekrytering

  Sydostpress

  Gäller tidningarna Barometern, OT, Östra Småland, Nyheterna, BLT, Sydöstran och Smålandsposten.

  Enbart print

  Per modul 4.484 kr

  Toppjobb på Karriär i Sydost i kombination med print i Sydostpress

  7.200 kr

  Enbart Toppjobb på Karriär i Sydost i Sydostpress

  16.875 kr

  Toppjobb på smp.se och vxonews.se i kombination med print

  3.200 kr

  Enbart Toppjobb på smp.se och vxonews.se

  7.500 kr

  Repetitionsrabatt

  30% på införande 2-6