Utomhusreklam

Utomhusreklam med stora dynamiska ytor
Bra synlighet mitt i Växjö
Flexibelt och smidigt

Med Storbildsskärmar placerade på Växjö’s bästa lägen kan vi garantera att du inte bara når ut till en stor publik, utan att du faktiskt blir sedd. Med digitala skärmar skapar vi en levande stad och tar ditt budskap direkt till invånarna.

LED-skärmar är smarta, smidiga och dessutom hållbara. Med ett enkelt knapptryck lägger vi upp relevant och aktuell kommunikation där du vill, när du vill i Växjö! Vi arbetar kontinuerligt för att göra det kommunikativa avtrycket så stort som möjligt och det miljömässiga så litet som möjligt.

Verkar det intressant?

Kontakta oss så kommer vi igång!

 • Placeringar

  Tegnér

  Fasadskärmen med 16kvm exponeringsyta sitter centralt i en av Växjös mest trafikerade korsningar. Platsen är en av infarterna till Växjö City, trafik rör sig i tre riktningar och skärmen omges av torg, bio, hotell och shoppinggalleria.

  Willans park

  Mitt på Storgatan i Växjö City sitter en skärm med 10kvm exponeringsyta med en fantastisk upplösning och bra färgåtergivning. Storgatan är ett populärt promenadstråk i Växjö men många butiker och restauranger.

  Leos

  Skärmen är placerad vid korsningen Hjalmar Petris väg/Ljungadalsgatan som är en av Växjös mest trafikerade korsningar. Skärmen har en exponeringsyta på 16kvm och är synlig i fyra färdriktningar.

  Mörners väg

  Dubbelsidig skärm med en total exponeringsyta på 22kvm är synlig i fyra färdriktningar och ligger precis vid en rondell med mycket trafik och ofta långa köer.

  Materialspecifikation

  Affärshuset Tegnér

  16,3 m² skärm
  Format: 11:9
  Upplösning: 538×440 px
  Filformat: mp4, png, jpeg

  Willans Park

  10m² skärm
  Format: 31:11
  Upplösning: 720×270 px
  Filformat: mp4, png, jpeg

  Leos Lekland

  16,3m² skärm
  Format: 11:9
  Upplösning: 538×440 px
  Filformat: mp4, png, jpeg

   

  Mörners väg

  12 m² skärm per sida
  Upplösning: 288×416 px
  Filformat: mp4, png, jpeg

  Är du intresserad av Utomhusreklam?
  Kontakta
  Daniel Nydén, Medierådgivare
  0470-77 05 53 | daniel.nyden@gotamedia.se

  Kontakta oss via formulär, så hör vi av oss!